Nastavljena popravka lokalnih cesta

Preporučujemo

Prošle sedmice okončani su radovi djelimične sanacije kolovoznih oštećenja u ulicama: Borije, Grličić brdo, Jekovac, Žagrići, Safvet-bega Bašagića i Sedrenik.

Ove sanacije rade se od početka građevinske sezone i izvode se tokom cijele godine, pojašnjavaju iz Službe za investicije i komunalne poslove Općine.

- -

„Do sada su sanacije rađene u svih 16 mjesnih zajednica, a i u narednom periodu se nastavljaju aktivnosti vezane za popravku najoštećenijih kolovoznih oštećenja u Starom Gradu“, ističu.

U proteklom periodu sanacija udarnih rupa urađena je u ulicama: Toka, Berkuša mala, Krka, 10. Brdske brigade, Balibegovica, Bistrik, Karpuzova, Josipa Štadlera, Čemerlina, Očaktanum, Džinina, Logavina, Sagrdžije, Kečina, Pehlivanuša, Edhema Mulabdića, Zelenih beretki, Isevića sokak, Dugi sokak, Mišćina, Očaktanum, Mehmeda Mujezinovića, Podcarina, Čeljigovići, Veliki Alifakovac, Braće Morić, Megara, Paje sokak, Kamenica, Okrugla, Mahmutovac, Iza bašče, Arapova, Žepa, Požegina, Nova Mahala, Rogiona, Vinograd, Bostarići, Komatin, Hadžiabdinica, Za beglukom, Mačkareva, Ćopinica, Hladivode i Baruthana, Do sada je u navedene radove uloženo oko 44.000 konvertibilnih maraka.

Najnovije

Bećirović uoči puta za New York: Istina i presude se ne mogu sakriti

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović i član Željko Komšić sutra putuju u New York. Tamo će u četvrtak...