Navijači Radnika zbog odluke NS BiH bojkotuju meč sa Zrinjskim

preporučujemo

Navijači Radnika su odlučili bojkotovati današnji susret protiv Zrinjskog u 10. kolu m:tel Premijer lige BiH.

Navijačka grupa Incident se oglasila saopćenjem u kojem ističu nezadovoljstvo terminom utakmice koji je odredio Nogometni savez BiH.

“Navijačka grupa Incident neće organizovano prisustvovati utakmici između Radnika i Zrinjskog. Učestale promjene satnice odigravanja utakmica, odstupanja od rasporeda prvenstva i neažurna obavještenja kluba u obraćanju sportskoj javnosti i navijačima, natjerala su nas na ovaj nezahvalan potez. Sada se postavlja pitanje za koga se igraju utakmice u Bijeljini? Za neke TV operatere, savez ili za navijače? Dokle više ovako? Svako od nas može prisustvovati utakmici kao pojedinac, ali organizovane podrške najvatrenijih navijača neće biti sve dok se ne riješi ovo pitanje. Klubu je zaista potrebna podrška i publike i navijača, ali minimum ažurnosti i interakcije treba da se desi sa suprotne strane”, stoji u saopćenju Incidenta.

Utakmica Radnik – Zrinjski igra se danas od 18 sati uz TV prijenos na Arena Sportu.

Najnovije

Škoda prekinula proizvodnju u svojim tvornicama, radnici poslani kućama

Škoda je prekinula proizvodnju u sve svoje tri tvornice u Češkoj zbog nedostatka čipova, poluvodiča te ostalih automobilskih dijelova. Ostavili...