Neraščišćeni porodični odnosi: U pola noći zakucala na vrata porodice, pa izrešetala majku dvoje djece

preporučujemo

Policija je u Boru uhapsila A.O. (1966) iz tog grada, zbog postojanja sumnje da je izvršila krivična djela teško ubistvo.

Kako su ranije prenijeli srbijanski mediji, osumnjičena je noćas došla u kuću u kojoj je živjela T. A, pozvonila na vrata, a kada joj je nesrećna žena otvorila A. O. ju je izrešetala.

U trenutku pucnjave u kući su se nalazili i suprug T. A, kao i njihove dvije ćerke. Oni su, samo pukom srećom izbjegli hice.

Kako nezvanično saznaje Blic, uzrok ubistva su neraščišćeni porodični odnosi. Navodno, ubijena se nije slagala da se njena ćerka uda za sina ubice.

A.O. (1966) se tereti za teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

“Ona je sinoć iz lovačke puške usmrtila tridesetdevetogodišnju ženu u njenom stanu u Boru, a potom pobjegla”, navodi se u saopštenju PU Bor.

Po nalogu nadležnog tužilaštva osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena tužiocu.

Najnovije

Japanci u Konjicu otvaraju fabriku za više od 300 radnika, investiraju 50 miliona KM

Konjic bi trebao postati svjetski centar za proizvodnju konusnih valjaka jer je japanski kapital investira 50 miliona KM u...