Nesreća u Hrvatskoj: Stradalo najmanje 12 osoba, išli su u Međugorje

Preporučujemo

Potpredsjednik vlade Hrvatske i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović potvrdio je na press konferenciji da je u bolnici preminula još jedna osoba te da je sada broj umrlih dvanaest.

-U istom trenutku po dojavi izašle su na teren sve službe. 11 osoba je poginulo, 32 osobe su primljene u bolnicama u Varaždinu, Zagrebu i Čakovcu. Preminula je još jedna osoba koja je primljena na bolničko liječenje, rekao je.

-Dosta je putnika s teškim traumama, to je nešto što moramo imati u vidu. Razgovarao sam s potpredsjednikom Vlade Medvedom, on se čuo s poljskim premijerom i izrazio mu sućut, njemu osobno i obiteljima, dodao je Božinović.

-Autobus je išao iz mjesta u blizini Varšave, prema nekim informacijama radi se o grupi koja je planirala ići na hodočašće u Međugorje, rekao je Božinović.

Rekao je da postoji mogućnost da je još netko zarobljen pod autobusom, no da je bus pregledan koliko je bilo moguće te se nadaju da to ipak nije slučaj.

Čeka se i popis putnika.

Božinović je rekao da su u autobusu bila 43 putnika.

Najnovije

Milanovićev čudni govor na Alki: Spominjao je “srpski svet”, Kur‘an, Ruse, Turke…

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je u Sinju kako tradiciju koja potječe iz Alke trebamo tumačiti na umjeren način...