Nestao mladić (17) iz Novog Pazara: Očajna majka moli za pomoć

Preporučujemo

Sedamnaestogodišnji mladić iz Novog Pazara Mikica Bošković nestao je u ponedeljak, a policija, rođaci i prijatelji već nekoliko dana bezuspješno tragaju za njim.

Njegova majka Daca Bošković obratila se medijima kako bi se što više ljudi uključilo u potragu za njenim sinom.

- -

“Mikicu sam posljednji put vidjela u prošli ponedeljak oko podne i tada je rekao da ide da se prošeta do placa gdje drži golubove. Kasnije je govorio da je na putu do kuće, a kako ga nije bilo, obavijestila sam policiju. Oni su mi rekli da su svuda tražili, ali da izgleda nije u Novom Pazaru. Molim sve da pomognu da mi se dijete vrati” ispričala je majka, prenosi TV Novi Pazar.

Ona dodaje da je od policije dobila informaciju kako su pretražili teren, ali ga nisu pronašli. U potragu su se uključi i njegovi drugovi, ali uzalud.

U Policijskoj upravi su rekli da je nestanak mladića prijavljen 2. aprila i da od tada preduzimaju sve mjere kako bi ga pronašli.

Daca Bošković je zamolila sve koji možda vide Mikicu ili imaju bilo kakve informacije o njegovom nestanku da obavijeste policiju ili pozovu broj telefona 064/515 – 08 – 89.

Najnovije

Islamska zajednica u BiH osudila izjavu Nešića i sramnu kampanju protiv usvajanja Rezolucije o Srebrenici

Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini osuđuje sramnu kampanju koju vode političke, akademske, medijske, a, nažalost, i neke vjerske...