Nevjerovatan slučaj u Americi: Pas stao šapom na obarač puške i ubio lovca

Preporučujemo

Tridesetdvogodišnji lovac iz Kansasa pronađen je u subotu mrtav u svom automobilu, a lokalni šerifi su zaključili da je stradao nakon što je pas slučajno stao na obarač njegove puške.

Neimenovani muškarac iz Wichite pronađen je u blizini naselja Geuda Springs. Vlasti navode da je preminuo oko 9.40 sati.

“Pas vlasnika kamioneta stao je na pušku i slučajno upucao muškarca. Metak je pogodio žrtvu koja je zbog zadobivenih povreda oreminula na mjestu događaja”, saopćio je šerifov ured, a prenosi Daily Mail.

Policija nije objavila ime lovca, ali su mnogi na društvenim mrežama ismijavali okolnosti pod kojima je izgubio život. Jedan njegov prijatelj je stao u odbranu.

“Svim komičarima i stručnjacima za oružje koji ovdje komentiraju – ovaj momak je bio moj prijatelj. Vaši komentari su puni mržnje. Jako dobro poznajem njegovu porodicu i ne mogu vam reći koliko su im trenutno slomljena srca. Sramite se”, napisao je prijatelj žrtve.

Najnovije

FBI uhapsio pripadnicu jedinice Zulfikar, optužena da je tokom rata u BiH mučila Srbe

Državljanka SAD-a iz Bosne i Hercegovine uhapšena je jučer u Morgantownu u Zapadnoj Virginiji pod optužbom da je lagala...