- Advertisement -

Neymar zatražio veću platu, a suigrači mu poručili da igra sam sa sobom

Preporučujemo

Neymar dnevno zaradi oko 20 hiljada eura, no Brazilcu to nije dovoljno. Kada je u pitanju novac, tu je nezasitan.

Brazilac Neymar prošlo ljeto je za 222 miliona eura iz Barcelone otišao u PSG i tako postao najskuplji nogometaš svih vremena.

Nije tajna da se Neymar nije uklopio u svlačionicu francuskog kluba, prvo je počelo s njegovom sebičnosti na terenu, a nastavilo se sukobom oko toga tko će izvoditi penale, a vrhunac svega je Neymarov ultimatum o povećanju plate, što igrači PSG-a nisu baš najbolje prihvatili. Neymar dnevno zaradi oko 20 hiljada eura, no Brazilcu to nije dovoljno.
Kada je u pitanju novac, tu je nezasitan.  O Neymarovoj karijeri brine se njegov otac koji je obavijestio predsjednika PSG-a da Neymar želi napustiti klub, a prije toga je zatražio veću plaću za sina. Informacija da Neymar želi veću plaću ušla je u svlačionicu PSG-a među ostale igrače, a kakva atmosfera vlada u svlačionici najbolje sugerira izjava Adriena Rabiota, veznjaka francuske reprezentacije i PSG-a.
“Neka onda igra sam sa sobom”, poručio je Rabiot kapetanu reprezentacije Brazila.
- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Asfaltira se dio trase Marša mira

Marš mira, pješački pohod stazama kojim su se Podrinjci u julu 1995. godine probijali ka slobodnoj teritoriji, nakon dvije...