Nikšić: Nastavak borbe za BiH po mjeri svih njenih građana

Preporučujemo

U novu godinu ulazimo sa konstelacijom snaga u kojoj „BH Blok“, partije građanske orijentacije i ljevice, imaju najveći broj zastupnika u Parlamentu FBiH i Parlamentarnoj skupštini BiH, ali nažalost ne mogu formirati vlast bez nacionalnih stranaka i to će biti veliki izazov u narednoj godini, rekao je predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić.

Sinoć je u zgradi SDP-a u Sarajevu organiziran novogodišnji prijem te partije na kojem je učestvovao veliki broj gostiju iz javog života Bosne i Hercegovine.

- -

„Iza nas je turbulentna i teška godina za BiH i sve njene građane, imali smo izborni proces koji je po nama vrlo kompromitovan i u kojem je ukradena pobjeda Denisa Bećirovića. SDP je popravio izborni rezultat ali nismo presretni time“, rekao je Nikšić, koji je najavio borbu za bolju Bosnu i Hercegovinu i sve njene građane, objavila je Patria.

Najnovije

Efendić oštro poručio: Okerić koji u životu nikada ništa nije napravio, ničim izazvan, pokušava obezvrijediti moj rad u općini Novi Grad

Predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu i načelnik Općine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić oglasio se na društvenim mrežama...