- Advertisement -

Nikšićani u Budvi pretukli i opljačkali hrvatske studente

Preporučujemo

Policija u Budvi uhapsila je Nikšićane Z.A. (22), Đ.S. (21) i Đ.R. (20), za koje se sumnja da su jučer rano ujutro na parkingu ispred popularne diskoteke nadomak Staroga grada brutalno pretukli i opljačkali dvojicu hrvatskih studenata.

Mladići iz Hrvatske zadobili su teške povrede, a inspektori kriminalističke policije i pripadnici interventne jedinice uspjeli su uhapsiti Nikšićane, koji u Budvi rade kao sezonski radnici. Studenti su došli u Budvu na Turizmijadu i preksinoć su s prijateljima bili u noćnom provodu u diskoteci, pišu Vijesti.

“Sukob mladića započeo je u diskoteci, gdje je osiguranje brzo reagiralo i uspjelo ih rastaviti. Naređeno im je da napuste diskoteku”, ispričao je izvor iz policije.

Hrvatski studenti krenuli su prema hotelu u kojem su bili smješteni, ali su ih Nikšićani sustigli, a tuča se nastavila na parkingu.

“Jedan od hrvatskih studenata zadobio je teške povrede, slomljen mu je nos, dok je drugi primio velik broj udaraca po tijelu i glavi. Nakon što su ih pretukli, Nikšićani su im naredili da izvade sve iz džepova, uzeli su im novac i ručni sat, nakon čega su pobjegli“, rečeno je Vijestima.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Visoka dužnosnica UN-a traži od Kine da preispita ujgursku politiku

Visoka dužnosnica UN-a za ljudska prava izrazila je zabrinutost kineskim dužnosnicima zbog utjecaja široke primjene mjera protiv terorizma i...