Nikšićanin zapalio svoju kuću da bi uzeo novac od osiguranja, ali mu nije uspjelo

Preporučujemo

Nikšićka policija podnijela je krivičnu prijavu protiv muškarca čiji su inicijali LJ. K. (47), osumnjičenog da je namjerno izazvao požar na svojoj kući kako bi mu bio isplaćen novac od osiguranja, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

U saopštenju se navodi da je navedeni 20. maja u 2:40 sati telefonom obavijestio dežurnu službu nikšićkog Odjeljenja bezbjednosti da je došlo do požara na njegovoj kući u Nikšiću.

- -

Policijski službenici su, postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz mjera i neophodna vještačenja, te došli do sumnje da je LJ. K. namjerno izazvao požar u namjeri da izvrši naplatu od osiguravajuće kuće za koju posjeduje polisu osiguranja.

Iz policije su istakli da su Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeli krivičnu prijavu protiv LJ. K. zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i krivično djelo prevara u osiguranju.

Najnovije

Gacko: U toku je ekshumacija tijela žrtve iz proteklog rata

Na lokaciji Staničin most u općini Gacko pronađeni skeletni ostaci. Pomoć u pretrazi terena, nakon što je označeno mijesto potencijalne...