- Advertisement -

Njemačka: Dvije djevojke udario grom dok su pravile selfie

Preporučujemo

Dvije djevojke zadobile su teške povrede kad ih je udario grom dok su pravile “selfie” u gradu Bochumu na zapadu Njemačke, saopštili su njemački zvaničnici.

Policija u Bochumu je navela da su te djevojke, stare 21 i 23 godine, nađene sinoć u naselju Wattenscheidkako leže na tlu s pocijepanom odjećom.

Zdravstveni radnici oživljavali su 23-godišnju djevojku koja je zadržana na odjeljenju intenzivne njege zbog povreda koje su opasne po život, saopštila je lokalna policija.

Mlađa djevojka kazala je policiji da je posljednja stvar koje se sjeća šetnja s prijateljicom pješačkom stazom i snimanje kamerama mobilnih telefona.

Iz policije je navedeno da je “očigledno da ih je iznenadila oluja”, prenosi N1.

Ta 21-godišnja djevojka je takođe u bolnici, ali njen život nije ugrožen.

Na zapadu Evrope su jake oluje poslednjih dana, jer je temperatura visoke za ovo doba godine, navodi agencija AP.

Poplave dubine vode do 1,6 metara su u dijelovima Njemačke, a zbog oluje je su otakazane desetine letova na aerodromu u Frankfurtu.

Oko 20.000 udara gromova zabilježeno je u noći između subote i nedjelje u Velikoj Britaniji tokom jake oluje, a jedan aerodrom nadomak Londona prijavio je probleme jer je udarima munja oštećen sistem za punjenje aviona gorivom čime je saobraćaj bio poremećen.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Efendić: Članove Predsjedništva BiH ne biraju Hrvati, Bošnjaci ili Srbi, nego građani BiH

Predsjednik Stranke za BiH Semir Efendić oglasio se na svom Facebook profilu povodom rasprava o izbornom sistemu u BiH...