Noćna mora: Dječaka nasred ulice žena isjekla nožem po licu

Preporučujemo

Zastrašujuća scena dogodila se u četvrtak uveče u Tbilisiju Gruziji, kada je nepoznata žena stara 51 godinu iz čista mira nasred ulice nožem nasrnula na mališana (3), koji je šetao sa svojim roditeljima i mlađim bratom.

Kako se vidi na snimku objavljenom na društvenoj mreži Tviter, dječak je napadnut dok je držao majku za ruku, a brat i otac išli su odmah iza njih. U jednom trenutku žena prilazi dječaku, izvlači nož iz crne torbe i počinje da ga reže po licu

Napadačica se zatim udaljila. Policija nije utvrdila motiv divljačkog napada na dječaka, a napadačicu su priveli dan nakon napada. Optužena je za namjerno nanošenje ozbiljnih ozljeda maloljetniku i prijeti joj od sedam do deset godina zatvora.

Roditelji ozlijeđenog dječaka kažu da tu ženu nikada do sada nisu vidjeli. Dječak je pretrpio duboke porezotine na nosu i desnom obrazu, te ga je vozilo hitne pomoći odvezlo u bolnicu. Tamo je hirurški obrađen i zašivene su mu rane.

Najnovije

Gruzija optužila trojicu srpskih državljana da su pripremali Gruzijce za državni udar krajem godine

Služba državne sigurnosti Gruzije saopćila je da su trojica srpskih državljana koji su posjetili Gruziju krajem septembra održali obuku...