Noćna mora: Dječaka nasred ulice žena isjekla nožem po licu

Preporučujemo

Zastrašujuća scena dogodila se u četvrtak uveče u Tbilisiju Gruziji, kada je nepoznata žena stara 51 godinu iz čista mira nasred ulice nožem nasrnula na mališana (3), koji je šetao sa svojim roditeljima i mlađim bratom.

Kako se vidi na snimku objavljenom na društvenoj mreži Tviter, dječak je napadnut dok je držao majku za ruku, a brat i otac išli su odmah iza njih. U jednom trenutku žena prilazi dječaku, izvlači nož iz crne torbe i počinje da ga reže po licu

Napadačica se zatim udaljila. Policija nije utvrdila motiv divljačkog napada na dječaka, a napadačicu su priveli dan nakon napada. Optužena je za namjerno nanošenje ozbiljnih ozljeda maloljetniku i prijeti joj od sedam do deset godina zatvora.

Roditelji ozlijeđenog dječaka kažu da tu ženu nikada do sada nisu vidjeli. Dječak je pretrpio duboke porezotine na nosu i desnom obrazu, te ga je vozilo hitne pomoći odvezlo u bolnicu. Tamo je hirurški obrađen i zašivene su mu rane.

Najnovije

U Poljskoj održani protesti, pola miliona ljudi na ulicama

Pola miliona demonstranata se okupilo na ulicama Varšave u nedjelju 4. juna, kako navode predstavnici opozicije u Poljskoj koji...