Nova bruka našeg sporta: Bh. odbojkašice spavale u podrumu hotela!

Preporučujemo

Nakon što je prije nekoliko dana “isplivala” fotografija na kojoj su bh. odbojkaši sami oprali svoje dresove i ostavili da se suše u svom smještaju, sada su se oglasile i reprezentativke BiH u odbojci koje su još jednom potvrdile u kakvim “uslovima” rade ove djevojke.

Žensku odbojkašku reprezentaciju Bosne i Hercegovine od 20. augusta do 10. septembra očekuje šest mečeva u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a prvi od njih je za četiri dana u Norveškoj.

Reprezentativke su obavile pripreme i krenule put Sarajeva odakle se trebaju zaputiti za ovu skandinavsku zemlju, ali uslovi su daleko od idealnih što možemo vidjeti i na fotografiji koju je objavila naša reprezentativka Milana Božić na svom Instagram profilu, prenosi Mondo.

“Putovanje koje je krenulo od Ilijaša, Makedonije, Crne Gore, Rumunije i treba da se završi u Sarajevu, mi dolazimo u hotel gdje zbog nedostatka soba, spavamo u podrumu, bravo mi. Hvala našoj državi na ovolikoj podršci i ovim uslovima. Čast i zadovoljstvo je predstavljati BiH na kvalifikacijama za EP”, navodi se u objavi naše Zmajice.

Njenu priču podijelila je i naša najbolja odbojkašica Edina Begić uz natpis: “Bruka i sramota”.

Najnovije

Ombudsmen za zaštitu potrošača BiH zatražio informacije o spornoj flaširanoj vodi

Ombudsmen za zaštitu potrošača BiH je uputio predstavku Zavodu za javno zdravstvo FBiH, nakon čega bi trebali imati konkretnije...