Hifa Petrol predstavila “Goriva šampiona”

Preporučujemo

Imajući u vidu da se potrebe potrošača stalno mijenjaju, Hifa Petrol predstavila je danas nova H Plus premium goriva – “Goriva šampiona” čija su zaštitna lica uspješni bh. sportisti Damir Džumhur i Amel Tuka.

Nova H Plus premium goriva obogaćena su aditivima najnovije generacije i svakom vozilu donose vrhunske performanse, veću snagu i izdržljivost, te poboljšanu ekonomičnost.

- -

Vasilij Jenko, direktor maloprodaje u kompaniji Hifa Petrol izjavio je na današnjoj konferenciji za medije da su H Plus nova, visokokvalitetna goriva posljednje generacije, čiju su jedinstvenu formulu razvili u saradnji sa britanskom korporacijom, svjetskim liderom u proizvodnji aditiva.

“Damir Džumhur je sinonim za nevjerovatnu snagu, dok je Amel Tuka drugo ime za maksimalnu izdržljivost. Iz tog razloga smo i odabrali ova dva šampiona za zaštitna lica kampanje. Domaće kompanije trebaju podržati domaće sportiste i ovo je bila idealna prilika za saradnju. Snaga i izdržljivost nisu od presudne važnosti samo u sportu. Mnoge utakmice se igraju na terenima i mnogo dalje od sportskih, a vrhunski rezultati se postižu i u poslovnom svijetu. Svakodnevno pravimo odabire i kompromise. Zato smo se mi iz kompanije Hifa Petrol pobrinuli da izbor goriva ne bude još jedan od kompromisa u nizu, dodao je Jenko.

Istakao je da je kompanija Hifa Petrol je najuspješnija naftna kompanija u BiH, te s toga ima odgovornost da postavlja standarde poslovanja i unapređenja usluga na domaćem tržištu i tako odgovorili na sve veće potrebe svojih kupaca.

“To je proces koji zahtijeva ulaganja u ljudske i materijalne resurse, zato ponosno ističemo da smo sa procesom rebrendinga benzinskih stanica zaokružili materijalna ulaganja, te smo sada fokusirani na naše zaposlenike, njihovu edukaciju, obuku i bolje uslove rada”, kazao je Jenko, dodajući da su radnici zaštitna lica kompanije, upravo kao što su Damir i Amel zaštitna lica ove kampanje.

- -

Upravo je uspjeh ono što je zajedničko kompaniji Hifa Petrol i bh. sportistima, Amelu Tuki i Damiru Džumhuru. Amel i Damir su šampioni na sportskim terenima, a Hifa Petrol u naftnoj industriji, što potvrđuje i činjenica da je Hifa Petrol već nekoliko puta proglašena za najuspješniju naftnu kompaniju u BiH, prema konačnim finansijskim rezultatima.

Hajrudin Ahmetlić, vlasnik i direktor kompanije Hifa Petrol kazao je danas da dobro isplanirala poslovna strategija dovodi do uspješne realizacije svakog novog projekta, te da je ovo najznačajniji projekat Hifa Petrola u posljednjih 10 godina i najveći iskorak jedne bh. kompanije u naftnoj industriji.

“Svjesni smo da usluga mora biti premium i da naši potrošači zaslužuju vrhunsku uslugu i proizvod. To je ono po čemu želimo da nas prepoznaju kao lidera na tržištu i upravo je to ono zajedničko nama i našim sjajnim sportistima”, kazao je Ahmetlić, dodajući da sav uspjeh ne bi bio moguć bez uposlenika.

“Veoma sam ponosan na naš tim, zato što iz dana u dan postižemo sve bolje i značajnije rezultate na tržištu sa izuzetno jakom konkurencijom”, istakao je vlasnik i direktor kompanije Hifa Petrol, Hajrudin Ahmetlić i dodao da su se prošle godine odlučili i na promjenu vizuelnog identiteta, te nakon 12 godina postojanja Hifa Petrol kompanije promijenili logotip kompanije.

“Sa uvođenjem novih H Plus premium goriva započinjemo i proces rebrendinga naših benzinskih stanica i vozila za prevoz naftnih derivata. Svjesni smo da usluga mora biti premium i da svi naši potrošači zaslužuju vrhunsku uslugu i proizvode. To je ono po čemu želimo da nas razlikuju od ostalih i prepoznaju kao lidera na tržištu”, naglasio je Ahmetlić.

Amel Tuka i Damir Džumhur uputili su poruku putem video linka, te se zahvalili u ime svih sportica kompaniji Hifa Petrol na podršku koju pružaju bh. sportistima.

Nova H Plus premium goriva, “Goriva šampiona”, u prodaji su na svim Hifa Petrol benzinskim stanicama širom Bosne i Hercegovine.

Izvor: Akta.ba

Najnovije

Sarajka A.S. uhapšena zbog pomaganja počiniocima krivičnog djela

Sarajevska policija večeras oko 20.15 sati uhapsila je 44-godišnju ženu inicijala A.S. iz Sarajeva, zbog sumnje da je pomagala...