Obrt u slučaju koji je šokirao region: Bebu zajedno ubili majka i očuh

Preporučujemo

Tokom vještačenja u predmetu za ubistvo petnaestomjesečnog djeteta u Crnoj Gori uvrđeno je da je u zlostavljanju učestvovala i majka dječaka, Jelena Jovović, koja je svo vrijeme tvrdila da je dijete ubio njen momak Nermin Šišić. Pavle, dječak od 15 meseci iz Podgorice, brutalno je pretučen početkom februara u kući gdje je živio s majkom i očuhom. Od posljedica batina preminuo je dan kasnije u bolnici.

Zbog njegove smrti odmah su uhapšeni upravo očuh Nermin Šišić (28) iz Bosne i Hercegovine i majka djeteta Jelena Jovović. Crnogorska policija sumnjla je a da se Nermin Šišić brutalno iživljavao nad bebom, tukao ga je toliko da je jdečaku stalo srce. Dječakova majka Jelena, kako se prvo sumnjalo, nije učinila ništa da nasilje nad svojim jednogodišnjim djetetom spriječi.

- -

Međutim veštačenje je otkrilo drugu priču – Nermin i Jelena dijete su ubili zajednički!

Kako pišu crnogorske Vijesti iz tužilaštva je saopšteno da su njih dvoje prethodno zlostavljali dječaka između novembra 2017. i 4. februara 2018. godine.

– To su učinili tako što su dijete u više navrata stezali u predjelu vrata i ušnih školjki i udarali ga u predjelu glave i lica, da bi u kući, 4. februara djetetu zajednički zadali najmanje 15 udaraca pesnicama u predjelu glave, nanoseći mu teške i po život opasne telesne povrede. Zbog tih povreda dijete je preminulo 5. februara 2018. godine oko pet časova – saopštilo je tužilaštvo.

Jednoipogodišnji dijete je u bolnicu dovedeno sa teškim povredama glave, izbijenim zubićima, a ljekari su ispitivali i da li dijete ima unutrašnje povrede.

- -

Primljeno je bez srčanog ritma, ali su ga doktori reanimirali. Međutim, slabo srce bebe nije izdržalo monstruzno iživljavanje.

Kako stoji u optužnici, monstrumi su, dok su tukli dijete, upalili usisivač kako bi prikrili dječakov plač od komšija.

Kobnog dana, nakon brutalnog iživljavanja nad dječakom, izveli su ga iz kuće, međutim kada su ih komšije primijetile, rekli su da su krenuli u bolnicu jer je djetetu pozlilo.

U pomoć im je priskočio komšija, koji ih je prevezao do bolnice.

U optužnici stoji i da su monstrumi nasmrt pretukli dječaka jer im je smetao njegov plač.

– Šišić se u početku normalno ponašao prema njenom djetetu, posle čega je u novembru počeo da udara njenog sina, jer mu je smetalo što dijete plače. Govorio je da plače iz hira i udarao ga je otvorenom šakom po ustima, stisnutim pesnicama u lice, čupao ga za uši. To se dešavalo koliko se sjeća, ne svaki dan, moguće na dva-tri dana, a dešavalo se da kada se vrati kući primijeti modrice na djetetu, na čelu – naveo je tužilac dio iskaza Jovovićeve.

Kako Blic nezvanično saznaje, tragično nastradali dječak je Jelenin sin iz prethodnog braka.

– Ova majka se tri puta udavala. Nesretni dječak joj je treće dijete. Ima starijeg sina i kćerku, a sin iz prvog braka joj živi kod oca – priča izvor Blica upoznat sa slučajem.

Porodica iz pakla živjela je tek posljednjih mjesec dana u naselju Zabela u Podgorici, gdje je dječak nasmrt pretučen, te dodaje da ih niko nikada tamo nije ni vidio.

Najnovije

Oštra reakcija majki Srebrenice na izjavu ministra sigurnosti BiH Nenada Nešića

Nakon izjave ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenada Nešića kako je ”1. Mart povod za rat, a ne dan...