Od 1. maja: Nova ponuda, niže cijene u TXtv-u

Preporučujemo

Da je kompaniji TXtv d.o.o. korisnik uvijek na prvom mjestu govori i činjenica da su od maja ove godine uvedene brojne pogodnosti za korisnike.

Osluškujući želje i potrebe korisnika, TXtv je u paketu usluga TX Classic brzinu interneta povećao sa 7/1Mbps na 10/1 Mbps. Za one koji uživaju u dugim telefonskim razgovorima, TXtv je uveo paket TX Phone penzio koji osim više od 170 digitalnih i 15 HD kanala na 3 tv prijemnika uključuje i fiksni telefonski priključak sa besplatnim razgovorima unutar BH grupe, 200 minuta besplatnog razgovora prema svim fiksnim mrežama u BiH, te besplatnu uspostavu poziva i gratis telefonski aparat kao i gratis internet brzine 512/125 kbps.

- -

Osim ovog, TXtv je u ponudu uvrstio i paket TX Phone Super sa preko 170 digitalnih i 15 HD kanala na 3 tv prijemnika te fiksnim telefonskim priključkom koji osim besplatnih razgovora unutar BH grupe i besplatne uspostave poziva uključuje i 1000 minuta besplatnih razgovora prema svim fiksnim mrežama u BiH, te 100 minuta besplatnih razgovora prema inostranstvu. Na ove, ali i mnoge druge stare i nove pakete usluga, TXtv korisnicima daje i popust od 50% prvih 6 mjeseci.

Kao operater koji je u FBiH prvi počeo s uvođenjem optičkog interneta do svakog doma, TXtv je u ponudu uvrstio i pakete optičkog interneta brzine i do 400/200 Mbps po povoljnim cijenama, kao i ponudu kablovskog interneta Fast net za poslovne korisnike te pakete optičkog interneta Business.

Izmjenama u cjenovniku svojim korisnicima omogućio i besplatno korištenje WiFi modema, HD resivera, gratis telefonske aparate, besplatne telefonske razgovore i uspostavu poziva, te mnoge druge pogodnosti, korisnici usluga kablovske televizije, interneta i telefona na području Sarajeva i Zenice moći će uživati u većim i pogodnijim paketima usluga, te bržem internetu.

Ove i mnoge druge pogodnosti i pakete usluga možete pogledati u novom cjenovniku koji je stupio na snagu 01.05.2018.godine, na web stranici ovog operatera www.txtv.ba.

Najnovije

Izdate preporuke poslodavcima: Savjetuje se prekid rada na otvorenom između 12 i 17 sati

Uz toplotni val koji je zahvatio Bosnu i Hercegovinu, bilježi se značajan porast intervencija. Građanima je savjetovano da izbjegavaju aktivnosti...