Oglasilo se Tužilaštvo u Beogradu u vezi smrti brata Vojina Mijatovića

Preporučujemo

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve neophodne podatke i obavještenja u vezi sa događajem nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo Đ.M. (37).

Tužilaštvo je naložilo obdukciju sa toksikologijom Đ.M. kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

- -

Osmo odjeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavijestilo je dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da je u ulici Dragice Končar na Voždovcu 26. maja 2024. godine, došlo do fizičkog sukoba između nepoznatih lica i Đ.M. u kojem je Đ.M. zadobio povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar, gdje je ubrzo preminuo, saopštilo je Tužilaštvo.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić potvrdio je da je stradao Đ.M. – brat potpredsjednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića. >> Opširnije

Saopštenje MUP-a Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu intenzivno rade na pronalasku dvije, za sada nepoznate osobe, za koje se sumnja da su pretukle četrdesetogodišnjeg muškarca, koji je u Urgentnom centru preminuo, saopštio je danas MUP Srbije.

- -

U saopštenju se navodi da je policija odmah po prijavi, juče u 18.20 časova da su u jednom parku na Voždovcu, dvije osobe pretukle četrdesetogodišnjeg muškarca, izašla na lice mjesta.

„Pripadnici MUP-a intenzivno rade na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti, kao i pronalasku osumnjičenih osoba. Telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu, radi obdukcije“, piše u saopštenju.

Najnovije

Opozicija udarila na bolnu tačku

U političkom teatru Sarajeva, poslednja epizoda u kojoj Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova i lider stranke Narod i pravda,...