Općina Centar podržala održavanje teniskog kampa za juniorske reprezentativce

Preporučujemo

Načelnik Općine Centar dr. Nedžad Ajnadžić će u četvrtak, 18. jula 2019. godine u 17 sati obići teniske terene na Koševu gdje se održava teniski kamp u okviru priprema juniorskih reprezentativaca Bosne i Hercegovine za odlazak na pojedinačna europska prvenstva u 2019. godini.

Teniski savez Bosne i Hercegovine obratio se sa zahtjevom za korištenje teniskih terena Javnoj ustanovi „Centar za sport i rekreaciju“, čiji je osnivač Općina Centar, a koja između ostalog, upravlja i teniskim terenima na Koševu.

Cijeneći rezultate koje mladi sportisti iz Bosne i Hercegovine ostvaruju na domaćim i međunarodnim takmičenjima, načelnik Ajnadžić je donio odluku da Općina Centar i Javna ustanova „Centar za sport i rekreaciju“ budu domaćini i podrže organizaciju teniskog kampa u cilju priprema juniorskih reprezentativaca Bosne i Hercegovine za odlazak na pojedinačna europska prvenstva u 2019. godini.

- -

Teniski kamp se održava na teniskim terenima Koševo u periodu od 16. do 20. jula, a reprezentativci koriste jutarnje i popodnevne termine.

Najnovije

Veliko nevrijeme praćeno ledom pogodilo Tuzlanski kanton, oštećena vozila, stambeni objekti…

Tuzlanski kanton u večernjim satima pogodilo je nevrijeme praćeno grmljavinom, jakim udarima vjetra i gradom. Najteže su pogođeni Doboj Istok,...