- Advertisement -

Općina Centar – Pojačano prisustvo inspektora na terenu

Preporučujemo

Načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić je, s obzirom na turističku sezonu i najavljeni niz manifestacija koje će se održavati na području ove lokalne zajednice, među kojima je i Sarajevo Film Festival, donio odluku prema kojoj je u narednom periodu predviđen pojačan inspekcijski nadzor na terenu.

Formiran je tim od dežurnih inspektora i uposlenika Službe za investicije, komunalni razvoj i planiranje koji će obilaziti teren van radnog vremena, ali i u dane vikenda.

Ova aktivnost prije svega predviđa pojačanu kontrolu zauzimanja javnih površina, te se stoga apeluje na sve one koji imaju odobrenja, da postupaju u skladu s odredbama dozvole koja im je izdata.

Građani sve eventualne nepravilnosti mogu prijaviti na dežurni telefon Inspektorata Općine Centar na broj 061/488-842, direktno na broj komunalne inspekcije 033/562-499, te putem Otvorene linije ili mobilne aplikacije „mojcentar“ – saopćeno je iz sarajevske Općine Centar.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

RODITELJI OSNOVNE ŠKOLE “AVDO SMAILOVIĆ”: POLITIČKA ODLUKA MINISTRICE ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE KANTONA SARAJEVO: Plagijat umjesto Zlatne značke Univerziteta u Sarajevu

Redakciji Index.ba obratili su se roditelji djece iz Osnovne škole "Avdo Smailović" koji tvrde kako je u ovoj školi...