Općina Stari Grad: Napravite selfie i osvojite nagrade

Preporučujemo

Općina Stari Grad nastavlja projekat “Ljepši i veseliji Stari Grad – Zimska turistička sezona u srcu Sarajeva” organizacijom izbora najbolje fotografije sa ulica ove općine. Svi koji to žele mogu na ulicama Starog Grada napraviti selfie sa novogodišnjom dekoracijom u pozadini i imaju šansu osvojiti neki od vrijednih poklona.

Građani, ali i brojni turisti koji posjećuju općinu Stari Grad, već danas mogu napraviti selfie na ulicama najstarije općine, objaviti ga javno na svom FB profilu, označiti da se nalaze u Općini Stari Grad, uz hashtagove #ljepsistarigrad i #veselijistarigrad, a vlasnici selfija sa najviše like-ova osvojit će vrijedne poklone! Proglašenje najboljeg selfija bit će 26. januara.

- -

Općina Stari Grad, u saradnji sa Fondacijom “Sarajevo Navigator”, počela je implementaciju projekta “Ljepši i veseliji Stari Grad – Zimska turistička sezona u srcu Sarajeva”, 22.decembra programom u kojem su čestvovali: Mostarske mažoretkinje, Sarajevo Drum Orchestra i Puhački orkestar Muzičkog društva Travnik koji su uveseljavali građane defileom od Katedrale do Baščaršijskog trga.

Postavljene su novogodišnje dekoracije u ulicama Ferhadija, Sarači, Štrosmajerova, Baščaršijski trg, Mula Mustafe Bašeskije, Zelenih beretki i Trg fra Grge Martića. Ove ulice ukrašene su novogodišnjim dekoracijama, svijetlećim lampicama, zvijezdama, pahuljama, novogodišnjim jelkama, a takve dekoracije postavljene su prvi put na sarajevskim ulicama.

Izborom Najselfija iz Starog Grada projekat “Ljepši i veseliji Stari Grad – Zimska turistička sezona u srcu Sarajeva” bit će i zvanično završen.

(Index.ba)

Najnovije

Francuska odbila zahtjeve ruskih novinara za akreditacijom, iz Kremlja poručili da je to neprihvatljivo

  Kremlj je u ponedjeljak objavio da je odluka Francuske o tome da odbije akreditovati neke ruske novinare za ovogodišnje...