Otac malene Džene Gadžun: Vraniću još čekam odgovor

Preporučujemo

Muris Gadžun, otac Džene Gadžun još jednom se obratio Harisu Vraniću, ministru zdravstva Kantona Sarajevo zatraživši da mu odgovori na sva pitanja koja mu postavio.

Status Gadžuna prenosimo u cjelosti.

“Još uvijek čekam tvoj odgovor na pismo Harisu Vraniću, da li si se odlučio na šutnju, iz kojeg razloga to ignorisanje od strane jednog ministra. Zar ti nisi zadužen da radiš u korist nas naroda?Sjećaš li se onog dana kada je moja Džena bila u komi na Kliničkom centru jer su je u komi poslali iz ordinacije Bejtović kada smo morali raditi PCR testove da bismo mogli vidjeti našu Dženu kako leži kao biljka na krevetu jer su je uspavali u stomatološkoj ordinaciji tvog kolege Benjamina Bejtovića i više se nije ni probudila. Tada si me pozvao na telefon i rekao da ćeš nas osloboditi plaćanja testova jer smo svaki test morali platiti 200 KM da bismo ušli i vidjeli svoju Dženu. Da li misliš da je to jedino što si mogao uraditi za njene roditelje čije su dijete ubili, je li samo to bio dio tvoga posla da me pozoveš i kažeš da nas oslobađaš testova koji nam više nisu ni bili potrebni jer je naša Džena umrla u onom stanju u kakvo su je doveli Suad Rožajac, Nina Jovanović, Jasmina Halimić, nepoznata starija gospođa čije ime ne znam i sve to u vlasništvu Benjamina Bejtovića koji je 8. novembra u 10:30 sati otključao svoju ordinaciju, uveo nas u nju u ovom plavom prsluku koji se vidi na slici iza Dženinih leđa. Ovo su zadnje slike moje Džene na par minuta prije operacije u ovoj zubarskoj ordinaciji u kojoj se operiše uši i oči i daje opšta anestezija dovode se doktori bez licence iz drugih kantona”, napisao je Gadžun.

Treba podsjetiti da se Gadžun i ranije obratio Vraniću i da odgovore nije dobio.

 

Najnovije

Gruzija optužila trojicu srpskih državljana da su pripremali Gruzijce za državni udar krajem godine

Služba državne sigurnosti Gruzije saopćila je da su trojica srpskih državljana koji su posjetili Gruziju krajem septembra održali obuku...