Otmica u Gacku, uhapšena dvojica Trebinjaca

preporučujemo

Policija u Gacku uhapsila je dvije osobe čiji su inicijali Đ.Š. i N.B. iz Trebinja koja su osumnjičeni za krivična djela otmica i narušavanje nepovredivosti stana, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Iz policije su naveli da je osoba čiji su inicijali S.M. juče prijavila Policijskoj stanici Gacko da su u jednu kuću provalile nepoznate osobe, oko 22.30 sati, na području opštine Gacko, gdje je trenutno boravilo sa osobom B.B.

“Nepoznata lica su prinudila lice inicijala B.B. da krene sa njima, a licu čiji su inicijali S.M. da krene sa svojim vozilom iza njih i da ne pokušava ništa”, naveli su iz Policijske uprave Trebinje.

Odmah po primanju prijave pripadnici Policijske stanice Gacko preduzeli su sve mjere i radnje sa ciljem pronalaženja otmičara, te su iste noći u 23.00 sata u mjestu Avtovac, kod Gacka, zaustavili vozilo “turan” u kojem su pronašli osobe Đ.Š, N.B. i B.B.

Osobe Đ.Š. i N.B. su odmah lišene slobode.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta od policijskih službenika Policijske uprave Trebinje, osobe čiji su inicijali Đ.Š. i N.B. će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima otmica i narušavanje nepovredivosti stana biti predata u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Trebinju.

Najnovije

Evropa na ivici rata: Amerikanci tvrde da Rusi svakog trenutka mogu napasti Ukrajinu

Glasnogovornica Bijele kuće Jen Psaki izjavila je večeras da Sjedinjene Američke Države (SAD) upozoravaju na mogući napad Rusije na...