Oživite ga pomoću AR tehnoligije proširene stvarnosti: Ženski rokovnik stigao u BiH

Preporučujemo

Ženski rokovnik, najprodavaniji planer za žene u regiji, ove godine obilježava prvih 10 godina postojanja. Protekle godine obilježila je saradnja s najpoznatijim modnim dizajnerima, pop zvijezdama regije, mladim dizajnerima. Obilježavajući važnu godišnjicu, Ženski rokovnik za 2018. godinu predstavlja najljepšu i najvažniju saradnju do sada.

Rokovnik za 2018. godinu kreirale su njegove korisnice! Više od 500 žena ispisalo je predivne, inspirativne poruke, riječi koje bi uputile svojim prijateljicama i koje su ostisnute na stranicama rokovnika. 5.000 korisnica glasalo je u anketi za najljepšu naslovnicu i prema njihovim glasovima, osmišljen je redizajn naslovnica proteklih godina. Upravo zato jer je osmišljen i dizajniran prema željama najvjernijih korisnica, svih onih kojima je dnevno planiranje nezamislivo bez ovog planera, ova saradnja je prema riječima osnivačice i vlasnice brenda, gospođe Dunje Tadić, najvažnija je i najemotivnija, te je njen način da se zahvali za vjernost i odanost korisnicama.

- -

Svjesni vremena u kojem živimo i brzih promjena, tim Ženskog rokovnika svojim korisnicama ove godine nudi nešto sasvim novo. Ženski rokovnik za 2018. godinu prvi je rokovnik u svijetu čija će naslovnica uz pomoć golivecarda “oživjeti” pomoću AR tehnologije proširene stvarnosti. Kako bi naslovnica oživjela potrebno je preuzeti besplatnu mobilnu aplikaciju golivecard putem Apple Storea ili Google Play Storea i pomoću aplikacije skenirati QR kod koji se nalazi na naslovnici, te potom skenirati naslovnicu koja će “oživjeti” s ekskluzivnim AR videom. Video će se mijenjati 2 puta mjesečno i korisnicama Ženskog rokovnika tijekom 2018. godine donositi ekskluzivne promotivne poruke razvijene u saradnji s partnerima Ženskog rokovnika.

Ženski rokovnik prepoznatljiv je po zanimljivim, i u svakodnevnom životu vrlo korisnim dodacima kao što su malo ogledalo, stranice za bojanje, gumice za olovku, kemijska olovka te niz rubrika koje olakšavju svakodnevnu organizaciju.

Ženski rokovnik dostupan je i u BiH u prodavnicama DM po cijeni od 19,95 KM  Ženski rokovnik nije još samo jedan planer, ovo je rokovnik sa srcem koji će vas osvojiti i koji ćete zavoljeti na prvu.

Instagram/zenskirokovnik

- -

#zenskirokovnik2018

#zenskirokovnik

(Index.ba)

Najnovije

Islamska zajednica u BiH: Negiranje genocida u NSRS-u je argument zašto je neophodno usvajanje rezolucije

Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini osuđuje današnje usvajanje sramnih zaključaka Narodne skupštine Republike Srpske, kojima se negira genocid...