Panika i pometnja kod Zvornika: Kamere zabilježile dvostruku krađu automobila, razbijena stanica za plin, saobraćaj obustavljen…

Preporučujemo

Nedugo nakon neuspješne krađe jednog automobila ista osoba je uspješno ukrala drugo vozilo s kojim je prilikom bijega udarila i uništila stanicu za plin koju koriste putnička vozila

Frka, panika, uzbuna – ovo su riječi kojima bi se mogli opisati događaji koji su se zbili sinoć na benziskoj pumpi u Srednjem Šepku kod Zvornika.

Naime, nepoznati muškarac je sinoć oko 23 sata prvo pokušao ukrasti automobil sa pumpe dok je vlasnik na trenutak izašao iz vozila, ostavivši djevojku u autu, ali bezuspješno. No nedugo potom ista osoba je uspješno ukrala drugo vozilo s kojim je prilikom bijega udario i uništio stanicu za plin koju koriste putnička vozila.

Iz razbijene stanice je počelo nekontrolisano curenje plina zbog čega je saobraćaj u neposrednoj blizini bio zaustavljen, a istovremeno je bila obustavljena i isporuka električne energije.

Policijski službenici PS Kozluk poduzimaju sve radnje kako bi rasvjetlili krivično djelo razbojništva, nakon što je 9. augusta oko 23 časa nepoznati muškarac počinio razbojništvo nad oštećenim licima kojom prilikom su otuđena i oštećena dva putnička vozila i tom prilikom nastala je šteta na benzinskoj pumpi u Srednjem Šepku.

Obustava saobraćaja trajala je do 03:00 sata narednog dana za sva vozila, a putnička vozila su koristila alternativne pravce, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Najnovije

Brojanje glasova u BiH: Dok CIK čekamo danima, prve rezultate objavljuju stranke

Brojanje glasova u Bosni i Hercegovini je tema o kojoj bi se moglo napisati kartice i kartice tekstova. Građani...