- Advertisement -

Pljačka u blizini stadiona Grbavica

Preporučujemo

Osoba inicijala H.I. prijavila je jučer Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo da su je prethodnu noć u sarajevskom naselju Grbavica, opljačkale dvije nepoznate osobe.

Razbojništvo se prema navodima prijavitelja, dogodilo u Hercegovačkoj ulici, u neposrednoj blizini stadiona Grbavica.

Kako piše u policijskom izvještaju, jučer u 18,45 sati, u službene prostorije Treće policijske uprave pristupio je H.I. iz Sarajeva i prijavio da je dana 21. maja oko 21,30 sati u ulici Hercegovačka, općina Novo Sarajevo, nad njim izvršeno krivično djelo razbojništva od strane dva nepoznata lica.

Tom prilikom maskirana nepoznata lica su uz prijetnju nožem od istog otuđila mobilni telefon, a zatim se udaljila u nepoznatom pravcu. O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo rade na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca, prenosi N1.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Išerić: Milanović počinio krivično djelo napada na ustavni poredak BiH

Piše: Dr.sc. Enver Išerić Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske, danas je najavio "vruću jesen u Bosni i Hercegovini" zbog posljednjih dešavanja oko...