Pljačka u blizini stadiona Grbavica

Preporučujemo

Osoba inicijala H.I. prijavila je jučer Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo da su je prethodnu noć u sarajevskom naselju Grbavica, opljačkale dvije nepoznate osobe.

Razbojništvo se prema navodima prijavitelja, dogodilo u Hercegovačkoj ulici, u neposrednoj blizini stadiona Grbavica.

- -

Kako piše u policijskom izvještaju, jučer u 18,45 sati, u službene prostorije Treće policijske uprave pristupio je H.I. iz Sarajeva i prijavio da je dana 21. maja oko 21,30 sati u ulici Hercegovačka, općina Novo Sarajevo, nad njim izvršeno krivično djelo razbojništva od strane dva nepoznata lica.

Tom prilikom maskirana nepoznata lica su uz prijetnju nožem od istog otuđila mobilni telefon, a zatim se udaljila u nepoznatom pravcu. O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo rade na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca, prenosi N1.

Najnovije

Miličević: Dodik je nekada SDS klevetao OHR-u, a danas kleveće opoziciju Vladimiru Putinu

Predsjednik SDS Milan Miličević komentarisao je sastanaka predsjednika RS-a Milorada Dodika sa ruskim liderom Vladimirom Putinom. "Dodik je prevazišao sam...