Počela prodaja ulaznica za derbi Željezničara i Sarajeva: Cijena jedinstvena za sve tribine

Preporučujemo

Navijači FK Željezničar od večeras mogu kupiti kartu za derbi protiv Sarajeva koji će se 5. marta igrati na stadionu Grbavica, a u okviru 2. kola proljetnog dijela Premijer lige BiH.

Tu informaciju potvrdili su najvatreniji navijači kluba s Grbavice, popularni Manijaci, koji su najavili da se karta može kupiti po jedinstvenoj cijeni od 20 KM.

- -

-Razlika između nemogućeg i mogućeg je u odlučnosti, a to smo pokazali u proteklom periodu odličnim odzivom i voljom da se pomogne klubu u prevazilaženju jednog od najtežih perioda u sto godina postojanja.

Vrijeme je da odlučnost pokažemo opet, ovaj put u drugoj kampanji koju smo najavili početkom ovog mjeseca, a to je kupovina ulaznica za derbi.

Nakon uspješne kampanje učlanjenja 10.000 navijača i dizanja praga na 15.000, navijači FK Željezničar kreću u drugu akciju – prodaja ulaznica za gradski derbi sa Sarajevom koji je na rasporedu 5. marta.

Model kampanje kupovine ulaznica je već poznat. U prodaji će biti pušteno 10.000 ulaznica po jedinstvenoj cijeni za svaku tribinu od 20 KM. To će klubu donijeti novih 200.000 KM.

- -

U prvom dijelu kampanje ulaznice je moguće samo kupiti online, dakle putem interneta, a u zavisnosti od prodaje nastavit će se kupovina fizički na Stadionu Grbavica. Svi navijači koji ulaznicu kupe online, naredne sedmice će istu preuzeti na Stadionu Grbavica uz potvrdu kupovine sa e-maila.

Moguće je kupiti i virtualnu ulaznicu i tako pružiti podršku Klubu.

Sa 15 hiljada članova i 10 hiljada prodatih ulaznica okončali bi ovu akciju i klubu donijeli čak 500.000 KM koji će Klubu biti od itekakvog značaja!

Kako je 10.000 članskih karata rasprodano u rekordnom roku, nema sumnje da će tako biti i sa ulaznicama. Zato požuri, kupi svoju ulaznicu i pomozi Klubu!

UČLANI SE, KUPI ULAZNICU!”, piše u saopćenju Manijaka.

Kartu možete kupiti linkom ovdje.

 

Najnovije

Kuda plovi taj broj: SDP u Mostaru ne zna ni šta bi sa sobom, a kamoli sa NiP-om, razgovaraju sa SDA, a žele “sve”

Članovi SDP-a rijetko znaju na čemu su. Možda bi oni i znali, ali kud plovi brod Nermina Nikšića, a...