Pojavio se snimak skoka sa Starog mosta nakon kojeg nesretni stranac nije ni isplivao

Preporučujemo

Državljanin Malezije je u utorak u večernjim satima skočio je sa Starog mosta u Neretvu i njegovo tijelo još uvijek nije pronađeno.

Prema izvještaju MUP-a HNK, tragična nesreća dogodila se 31. januara oko 20.30 sati kad je građanin obavijestio Policijsku upravu Mostar da je jedna osoba skočila sa Starog mosta. Policija je na mjestu događaja saznala da se radi o stranom državljaninu, ali nisu pronađeni nikakvi dokumenti.

- -

– Policijski službenici su odmah po prijavi izašli na teren. Na mjestu događaja su saznali da se radi o državljaninu Malezije. Nisu pronađeni nikakvi dokumenti. U pitanju je nepristupačan teren i da sinoć uvjeti nisu dozvoljavali potragu, izjavio je Marić

Pripadnici GSS-a i ostale nadležne službe su organizirali pretragu korita rijeke Neretve.

Na društvenim mrežama pojavio se video klip skoka Malezijca sa Starog mosta nakon kojeg nikada nije isplivao. Kao što se može vidjeti, muškarac se pripremao na skok, ali nije imao namjeru izvršiti suicid. Snimak su zabilježili očevici koji su se slučajno zadesili na navedenoj lokaciji u trenutku kada je Malezijac htio skočiti, piše Crna hronika.

Video pogledajte na OVOM LINKU.

Najnovije

Zbog podrške Palestini austrijski aktivist optužen da je hvalio terorizam, bit će izveden pred sud

Austrijski aktivist Michael Probsting bit će izveden pred sud pod optužbom da je "hvalio i podržavao terorizam" zbog govora...