Policajci ubili zvijezdu TV serije “Hitna služba” Vanessu Marquez

Preporučujemo

Kalifornijska policija je ubila zvijezdu televizijskih serija Vanessu Marquez nakon što im je glumica zaprijetila pištoljem. Incident se dogodio nakon što je vlasnica stana u kojem glumica živi pozvala policiju jer je Vanessi potrebna pomoć.

Glumica je odbila saradnju medicinskog tima i policije i izvadila repliku oružja kojom im je zaprijetila. Policajci su je upucali u glavu misleći da se radi o pravom oružju i da će Vanessa zapucati, prenosi 24sata.hr.

- -

Vanessa je poznata po ulozi medicinske sestre u seriji Hitna služba.

Nedavno je kritikovala Georgea Clooneyja i rekla da je on kriv za njenu lošu karijeru. Objasnila je da je on učinio sve kako bi ona došla na ‘crnu listu’. Usporedila ga je sa ‘zlostavljačima poput producenta Harveyja Weinsteina’ i nazvala ga ‘predatorom’.

Kako prenose strani mediji, Vanessa je zbog cijele situacije psihički oboljela. Clooney je odbacio sve optužbe i rekao da nema veze s njezinom karijerom.

 

Najnovije

U Trebinju zaplijenjeno deset i po kilograma marihuane

Pripadnici Granične policije Bosne i Hercegovine zaplijenili su 10,595 kilograma opojne droge – marihuana na području Trebinja. Radi se o...