Policija u Sarajevu uhapsila napadača koji je ranio dvojicu muškaraca

preporučujemo

U pucnjavi koja se dogodila večeras u sarajevskom naselju Hrasno (ul. Azize Šaćirbegović 122.) povrijeđene su dvije osobe, a očevici su za Klix.ba otkrili više detalja o ovom događaju. Kako nam je potvrđeno napadač je uhapšen.

“Policija Kantona Sarajevo je u vrlo kratkom vremenskom periodu identifikovala, pronašla i lišila slobode osobu koja je osumnjičena za večerašnju upotrebu vatrenog oružja. Radi se osobi inicijala A.B. iz Sarajeva”, saopćeno je iz MUP-a KS:
Kako nezvanično saznajemo, u pucnjavi su povrijeđene dvije muške osobe inicijala A.P. i A.S.

Očevici su istakli kako je kroz naselje odjeknulo deset hitaca, nakon čega je nekolicina stanara iz obližnjih zgrada izašla na balkone. Neki od njih su uspjeli vidjeti napadača kako bježi u drugom pravcu.

“Sve se dogodilo na vrlo prometnom mjestu. U blizini je park gdje se inače igraju djeca, stariji ljudi prolaze tom ulicom, pored je i trojelbuska stanica…”, rekao je jedan od očevidaca.

Glasnogovornik MUP-a KS je u razgovoru za Klix.ba rekao kako su povrijeđene osobe prevezene na ukazivanje ljekarske pomoći u UKC Sarajevo.

Najnovije

Počela ekshumacija ljudskog kostura nađenog pri kopanju mezara u Doboju

Ekshumacija na mjesnom groblju koje se nalazi u dobojskom prigradskom naselju Miljkovac započela je jutros, nakon što su prije...