Ponovno brojanje glasova u Bijeljini

Preporučujemo

Za 20 od 180 biračkih mjesta u Bijeljini u toku je ponovno, ručno brojanje glasova, najčešće za nivo Narodne skupštine Republike Srpske, izjavila je novinarima član Gradske izborne komisije /GIK/ Dijana Savić Božić.

“Nakon unošenja podataka u aplikaciju pojavile su se određene greške i zbog toga se vrši ponovno, ručno brojanje na 20 biračkih mjesta za različite nivoe, najčešće samo po jedan nivo”, navela je Božićeva.

Neka od biračkih mjesta gdje se vrši ponovno brojanje glasova su Dom kulture u Janji, u Glavičicama, Donjem Magnojeviću, Balatunu, Dazdarevu, Glogovcu, Domu kulture Dvorovi, u gradskim mjesnim zajednicama Vuk Karadžić i Galac, u osnovnim školama “Knez Ivo od Semberije” i “Jovan Dučić” i na biračkom mjestu “Sloga”.

Božićeva je rekla da je izborni materijal sa biračkih mjesta stizao u salu Osnovne škole “Vuk Karadžić” na izborni dan od 23.00 časa do 9.00 časova narednog dana.

Najnovije

Zara nakon poziva na bojkot obrisala fotografije koje aludiraju na genocid u Gazi

Nakon što je španski brend Zara objavio fotografije svoje najnovije kolekcije, na sebe je navukao bijes javnosti širom svijete,...