Poštar iz Tuzle pronašao pismo za Djeda Mraza, pa obradovao dječake

preporučujemo

Poštar Ismet Jašarević prije nekoliko dana pronašao je pismo adresirano na Djeda Mraza, u kojem su dva dječaka poželjela auto na baterije. Poštar je odlučio da ih pronađe i ova priča dobila je epilog-dječaci su dobili poklon.

O ovome su na svojoj Facebook stranici danas obavijestili iz BH Pošte.

– Lijepa novogodišnja priča o dječacima i poštaru Ismetu Jašareviću iz Tuzle dobila je epilog. Naš kolega Ismet danas je posjetio dječake i donio im poklone.

Naime, kolega Jašarević je prilikom pražnjenja jednog od poštanskih sandučića prije neki dan, pronašao zanimljivo pismo u kojem su dječaci poželjeli auto na baterije. Odlučio je da ih obraduje i to je i uradio. Bravo za našeg kolegu. Dječacima i njihovoj porodici želimo sve najbolje! – napisali su.

U jednoj od objavljenih fotografija je i poruka koju je jedan od dječaka napisao poštaru.

– Dragi čika poštar,

ja sam mali i ne znam pisati pa sam zamolio moga taju da ti napiše da te puno volim i hvala ti što si poslao Djeda Mrazu poruku pa sam dobio autić. Nacrtao sam svoju ruku da te svuda čuva – poruka je poštaru dječaka Kenana.

 

 

Najnovije

Komšić se obratio PS Vijeća Evrope: Konstitutivnost i domovi naroda alati za korupciju i nejednakost glasa

Željko Komšić, predsjedavajući Predsjedništva obratio se Parlamentarnoj skupštini Vijeća Evrope i njegovo izlaganje iznio je kroz poseban prizmu onih...