Potraga za Davidom Dragičevićem iz Banja Luke se nastavlja

Preporučujemo

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka nastavljaju sa preduzimanjem potrebnih mjera i radnji u cilju pronalaska dvadesetjednogodišnjaka, Davida Dragičevića, iz Banje Luke. U dosadašnjem periodu saslušano je više lica, a svakodnevno se vrši pregled terena.

Takođe, policijski službenici provjeravaju sve dostupne informacije prate se društvene mreže i sredstva javnog informisanja, a samoorganizovanje građana je značajan vid pomoći u pregledu terena.

- -

Podsjećamo, Policijskoj upravi Banja Luka je 18.03.2018. godine prijavljeno, da se David Dragičević udaljio iz porodične kuće iz ulice Franca Šuberta, te da mu se nakon toga gubi svaki trag, piše N1.

Odmah po zaprimljenoj prijavi, policijski službenici su započeli potragu sa ciljem pronalaska nestalog lica, a o navedenom obavješten je i dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a sa svim radnjama u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, policijski službenici će nastaviti dok se lice ne pronađe.

“Pozivamo građane da o svim korisnim informacijama lično obavijeste najbližu policijsku stanicu ili pozivom na brojeve telefona 122 ili 051/331-259, ali takođe apelujemo na građane da ne zloupotrijebljavaju pomenute brojeve pružanjem netačnih i neprovjerenih informacija, čije provjere otežavaju potragu”, navodi se u saopštenju MUP-a RS.

Najnovije

SIN ZLOČINCA RATKA MLADIĆA TVRDI: Moj tata je u lošem stanju, jedva se kreće, ima opasne aritmije…

Presuđeni ratni zločinac Ratko Mladić, koji se nalazi u haškom pritvoru, i dalje je lošeg zdravstvenog stanja, jedva govori,...