Poziv organizacijama civilnog društva za učešće u evaluaciji projekata

Preporučujemo

Općina Centar poziva zainteresovane članove organizacija civilnog društva koje imaju sjedište na području općine Centar Sarajevo da se prijave za učešće u procesu evaluacije dostavljenih prijedloga projekata u okviru javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) kojeg finansira Evropska unija, a provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP).

Javni poziv za projektne prijedloge organizacija civilnog društva je objavljen 16. jula i bio je otvoren do 27. avgusta 2019. godine. Kako bi se proces evaluacije projektnih prijedloga odvijao transparentno, potrebno je osigurati učešće jednog predstavnika organizacija civilnog društva.

- -

Prema pravilima, u procesu evaluacije ne smiju učestvovati članovi organizacija civilnog društva koje su dostavile svoje prijedloge projekata na javni poziv i/ili bili partneri drugim organizacija civilnog društva na istom javnom pozivu.

Zainteresovane organizacije civilnog društva mogu se prijaviti za učešće u evaluaciji projektnih prijedloga do 3. septembra 2019. godine do 10 sati, putem adrese elektronske pošte [email protected]. Prijava treba sadržavati biografiju iz koje je vidljivo prethodno iskustvo kao i angažmani u OCD. Evaluacija dostavljenih projektnih prijedloga će se vršiti tokom septembra 2019. godine, a o datumu evaluacije odabrani kandidat će biti blagovremeno obaviješten.

Najnovije

Napad na Trumpa je prvi pokušaj ubistva američkog predsjednika otkako je Reagan upucan 1981.

Napad, koji je izvršio napadač kojeg su službenici za provođenje zakona ubili, bio je prvi pokušaj atentata na američkog...