- Advertisement -

Pozvala je taksi i javila majci da stiže kući, dan kasnije pronađena je mrtva bez šaka

Preporučujemo

Osamnaestogodišnja studentkinja Angelina Litvinjenko nađena je mrtva i odsječenih šaka u Sibiru, nakon što je ušla u automobil bivšeg osuđenika za ubistvo čiji je oglas našla na popularnoj aplikaciji za dijeljenje prijevoza BlaBlaCar.

Ruska policija objavila je fotografiju vlasnika vozila N.V. Lebedeva (47), koji je bio osuđen za dvostruko ubistvo, ali je oslobođen nakon 15 godina robije.

Njegov automobil marke “Hunday Solaris” je nađen.

Lebedev je u međuvremenu pozvao policiju. Rekao je da nije ubio tinejdžerku i da će podnijeti odgovarajuće dokaze, javili su mediji. Međutim, nalazi se u bjekstvu i u Sibiru je u toku velika potJera.

Djevojka je ušla u njegova kola u Abakanu da bi se odvezla do sela Krasnoturansk, udaljenog 120 kilometara, gdje joj žive roditelji. Majci je javila da je na putu, ali nikada nije stigla.

Tijelo tinejdžerke bez šaka nađeno je 13. maja, oko dva i po kilometara od Krasnoturanska, dan nakon što su roditelji prijavili njen nestanak, prenosi Blic rs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Demonstranti u Šri Lanki traže ostavku predsjednika, policija ih otjerala

Policija u Šri Lanki upotrijebila je suzavac i vodene topove da rastjera demonstrante koji su pokušali da se približe...