Prijavite svoje dijete: Asmir Begović domaćin ljetnog trening kampa za golmane

Preporučujemo

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i vratar engleskog premijerligaša AFC Bournemoutha Asmir Begović bit će organizator i domaćin specijaliziranog trening kampa za golmane koji će se održati u Sarajevu 9. i 10. juna 2018. godine.

Kamp za cilj ima dječacima i djevojčicama između 8 i 16 godina ponuditi iskustvo treniranja u profesionalnom okruženju i individualnog rada s vrhunskim trenerima, promovisati poštovanje rivala, suigrača i trenera, ali u isto vrijeme pružiti mladima priliku za zabavu i stvaranje novih prijatelja, piše bljesak-info.

- -

”Ideja da u Bosni i Hercegovini pokrenemo jedan ovakav kamp nije došla preko noći”, objašnja Begović, koji je sam sudjelovao u pripremanju dvodnevnog programa rada i koji će tokom kampa, između ostalog, i aktivno raditi s polaznicima i pokušati pomoći svojim savjetima.

”Naša zemlja ima veliku golmansku tradiciju i želimo talentiranim vratarima i vratarkama pružiti priliku da se kroz ozbiljan rad na individualnoj razini dodatno razvijaju i steknu nova znanja koja će im pomoći u budućnosti”.

Broj polaznika kampa, koji će se održavati na terenima Trening centra FK Sarajevo u Butmiru, je ograničen. Svi zainteresirani informacije mogu dobiti na broj +387 62 337 954,  prijaviti se putem internetske stranice Kampa ili elektronskom poštom [email protected].

Najnovije

Novi udarac Putinu: EU usvojila 14. paket sankcija protiv Rusije

Evropsko vijeće je danas usvojilo 14. paket ekonomskih i individualnih restriktivnih mjera kojima se zadaje dalji udarac Putinovom režimu...