- Advertisement -

Prijedor: Šveđanin priveden zbog krađe

Preporučujemo

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor u ponedjeljak su izvršili kriminalističku obradu osobe inicijala L.Ž.A (1981), državaljanina Švedske, zbog postojanja osnova sumnje da je istog dana počinio krivično djelo ”Krađa” na štetu jednog lica, državljanin Norveške.

”Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeno lice L.Ž.A. tokom zajedničkog putovanja u pravcu Novog Grada, iz novčanika koji se nalazio u torbi oštećenog lica, otuđilo bankomat karticu sa pripadajućim privatnim identifikacionim brojem (PIN) i jednu novčanicu od 500 norveških kruna.

Zatim je, osumnjičeno lice L.Ž.A. sa unapred stvorenom namjerom sticanja protivpravne imovinske koristi, istog dana, na bankomatu jedne banke u Novom Gradu, podiglo novac u iznosu od 300,00 KM, te izvršilo transakciju novčanih sredstva sa računa oštećenog lica, na lični račun u protuvrijednosti od oko 7.800,00 KM.

Nakon kompletiranja predmeta protiv lica L.Ž.A. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo”, prenosi N1.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Davor Dragičević pakuje šator ispred Suda BiH, stigao i Muriz Memić

Nakon što je više od dva mjeseca boravio ispred zgrade pravosudnih institucija Bosne i Hercegovine, Davor Dragičević odlučio je...