Prijetnje Bursaću! Metak u glavu ako priviri u CG!

Preporučujemo

Kolumnista Antene M i jedan od najcjenjenijih novinara u regionu Dragan Bursać dobio je sinoć pred ponoć eksplicitnu prijetnju smrću!

“Ja sam mrtav ozbiljan, ubiću te priviriš li ikad u CG”

“Metak u glavu pozdrav”

Prijetnja je stigla sa profila navodnog Marka Aprcovića.

Da li se radi o lažnom profilu trebalo bi da odgovore nadležni organi Crne Gore.

Prijetnja, definitivno, jeste stvarna i želimo da vjerujemo da će se ministar unutrašnjih poslova  Crne Gore Sergej Sekulović i direktor Uprave policije Crne Gore Zoran Brđanin lično zauzeti da slučaj bude što prije riješen.

Ne želimo da vjerujemo kako na institucionalnu zaštitu u Crnoj Gori mogu da računaju samo novinari u vladinim biltenima i propagandnim glasilima “Srpskog sveta”, navodi Antena M.

Istina, u narednim porukama stvarni ili lažni Marko Aprcović otkriva da koristi kriptogram i da ga policija ne može otkriti.

 

 

Dragan Bursać je godinama simbol hrabrog i beskompromisnog borca za antifašizam, multikulturalnost, građansku i cjelovitu BiH, a žestok kritičar klerofašizma, velikodržavnih projekata i nacionalizma.

Za takav rad Dragan Bursać je prije nekoliko dana dobio priznanje Asocijacije naučnika i parlamentaraca njemačkog Bundestaga kao najbolji novinar Jugoistočne Evrope.

Najnovije

Biden ipak Ukrajini šalje projektile dugog dometa

Američki predsjednik Joe Biden obavijestio je ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog da će Washington opskrbiti Kijev projektilima ATACMS dugog dometa,...