- Advertisement -

Pripadnici GSS-a Žepče i Srebrenik i danas tragali za nestalom Ismetom Bečić

Preporučujemo

Pripadnici Gorskih službi spašavanja Žepče i Srebrenik tragali su danas za Ismetom Bečić (1963.) iz Begovog Hana koja je nestala prošlog četvrtka – 9. juna.

Prema riječima Tonija Matijevića, načelnika Gorske službe spašavanja Žepče, “danas su pretraživane obje obale rijeke Bosne od Begovog Hana do Žepča, te riječne ade, sprudovi i sva druga mjesta gdje bi tijelo moglo zapeti”.

– Nismo naišli ni na kakve tragove. Dosta smeća je u rijeci Bosni, pa je jako teško uočiti bilo kakav trag. No mi i u narednim danima nastavljamo sa potragom, a sutra nam se priključuju Federalna i Kantonalna uprava civilne zaštite Zeničko-dobojskog kantona, kao i kolege iz GSS-ova iz cijele BiH – kazao je Matijević.

Iz GSS-a Žepče mole sve one koji se kreću u blizini rijeke Bosne nizvodno od Bregovog Hana da, ako primijete nešto sumnjivo, jave na broj 063/ 544-633 ili policiji na broj 122.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Na Žuču održano prvo međunarodno takmičenje u praktičnom streljaštvu

Prvo međunarodno takmičenje u praktičnom streljaštvu održano je proteklog vikenda na novom sportskom strelištu Žuč, koje se nalazi općini...