- Advertisement -

Prisjeo im provod: Pauk odnio 100 automobila bahatih vlasnika u Beogradu

Preporučujemo

Beogradski Parking servis sproveo je veliku akciju uklanjanja nepropisno parkiranih vozila sa šetališta i zelenih površina na Ušću.

Tokom noći, po nalogu komunalne inspekcije, uklonjeno je oko 100 bahato parkiranih automobila u koordinaciji sa Saobraćajnom i Komunalnom policijom, kao i Interventnom jedinicom beogradske policije, saopšteno je iz Parking servisa.

U vanrednoj akciji su, između ostalih, dizalicama “pauk” prenijeti i luksuzni automobili kao što su Audi, BMW, Range rover, što pokazuje da niko nije privilegiran i da se propisi moraju poštovati, piše u saopćenju Parking servisa.

Direktor JKP Parking servis Beograd Andrija Čupkovićje ovom prilikom apelirao na vozače da ne parkiraju na zelenim površinama i najavio da će “Zeleni pauk” nastaviti vanredne kontrole u svim delovima grada.

“Večeras smo ovdje, jer oko splavova i dalje postoji problem bahatog parkiranja na zelenim površinama. O tome govore i svakodnevni izvještaji Beokom servisa iz Komunalne policije, u kojima je kao jedna od najčešćih prijava upućenih ovim službama navedeno nepropisno parkiranje. Parkiranjem na zelenim površinama pojedinci uništavaju i tek obnovljene zelene površine u parku Ušće, koji je predviđen za rekreaciju i uživanje, kao i za igru najmlađih u prirodi. To ne smijemo dozvoliti, moramo stati na put pojedincima koji se trude da naruše sliku ljepšeg i boljeg Beograda za koji se borimo”, kazao je on.

Naveo je da će akcije uklanjanja nepropisno parkiranih vozila biti nastavljeno i u narednom periodu posebno u parkovima, pored priobalja i ugostiteljskih objekata, prenosi radiosarajevo.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Asfaltira se dio trase Marša mira

Marš mira, pješački pohod stazama kojim su se Podrinjci u julu 1995. godine probijali ka slobodnoj teritoriji, nakon dvije...