- Advertisement -

Priveden 72-godišnjak zbog komentara o Plenkoviću

Preporučujemo

Zadarska policija navodno u petak je privela 72-godišnjaka zbog prijetnje ili uvreda premijera Andreju Plenkovića putem Facebooka, a prilikom posjete premijera povodom akcije Maslenice.

Glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin rekla je kako će uskoro iz policije obavijestiti javnost o svemu. U petak, dok je u posjeti Zadarskoj županiji bio premijer Andrej Plenković s ministrima, policija je uhapsila 71-godišnjeg Zadranina i to zbog komentara na Facebooku, prenosi Večernji list.

– Treba ga dočekati pokvarenim jajima njega i njegove poltrone, niko toliko nije ponizio i izdao Hrvate, narcisoidni jadnik”, sadržaj je njegovog komentara objavljenog ispod članka jednog zadarskog portala pod nazivom “premijer Plenković posjetit će Maslenicu i odati počast poginulim braniteljima – glasio je komentar.

Na vrata mu je ubrzo pokucala policija.

– Ovo je rezultat mog komentara premijera koji katastrofalno vodi hrvatsku Vladu. Jedan pokazatelj je masovno iseljavanje hrvatske mladosti u tuđinu. Zbog njegove sigurnosti mene je policija uhapsila i zadržala dok premijer nije otišao s ovog područja jer ja sam mu opasnost. U policiji su mi najprije rekli da sam prijetio premijeru, a s obzirom na to da sam im izbio taj argument, okrenuli su na vrijeđanje. Bilo je još uhapšenih – objavio je 72-godišnjak.

U optužnom prijedlogu navodi se kako je 72-godišnjak “ovakvim ponašanjem narušio javni red i mir omalovažavanjem predsjednika Vlade Andreja Plenkovića”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Parlament BiH danas o budžetu i izbornom zakonu

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH bi na sjednici zakazanoj za danas trebao da razmatra principe Prijedloga zakona o budžetu...