Privedena 35-godišnja majka: Pred djecom imala seksualne odnose sa muškarcima

Preporučujemo

Tridesetpetogodišnja J. G. sa područja Teslića privedena je zbog sumnje da je počinila krivično djelo zapuštanje i zlostavljanje djeteta. Njeno hapšenje su izveli dobojski policajci a po naredbi teslićkog Općinskog suda pretresena je kuća osumnjičene kao i pomoćni objekti koje je koristila 35-godišnjakinja. Kako saznajemo tom su prilikom pronađeni predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Prema nezvaničnim informacijama, 35-godišnjakinja je majka petero maloljetne djece. U kući, u kojoj je živjela sa djecom, navodno je dovodila muškarce sa kojima je imala seksualne odnose, čemu su i djeca prisustvovala. Iako zvanične potvrde danas nije bilo, 35-godišnjakinja je navodo svojim maloljetnim kćerkama dozvoljavala da u kuću dovode momke i neprimjereno se ponašaju. Saznajemo da je policiju pozvao neko od komšija privaivši majku da zapušta svoju djecu i ne vodi računa o njihovoj higijeni.

- -

Policija je nakon ovih saznanja odmah otišla na lice mjesta gdje su prinašli 35-godišnjakinju. Ona će nakon saslušanja biti predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj. O svemu je, kako smo saznali, obaviješten i Centar za socijalni rad, prenosi Oslobođenje.

Najnovije

Vlada Slovenije danas odlučuje o priznanju Palestine

Vlada Slovenije će na današnjoj sjednici raspravljati o priznanju Palestine i svoju odluku proslijediti Narodnoj skupštini, koja će je,...