Priželjkuju ga navijači: Amer Gojak se vraća u Premijer ligu?

Preporučujemo

Bh. reprezentativac Amer Gojak karijeru bi mogao nastaviti u redovima aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, mostarskog Zrinjskog, pišu hrvatski mediji.

 

Gojak je u nemilosti trenera Dinama, Ante Čačića, i vjerovatno će ovog ljeta napustiti klub, a navijači Zrinjskog navodno priželjkuju njegov dolazak.

 

– Zrinjski ima u svojim redovima čak trojicu igrača Dinama na posudbi u Mostaru (Mario Ćuže, Niko Janković, Petar Sučić), a navijači priželjkuju još jednog.

 

U Mostaru pomno prate šta se događa s Amerom Gojakom, koji očito nije u kombinacijama Ante Čačića. Gojak je kapacitet za puno bogatije klubove i puno jače lige, ali navijači vjeruju da nije nerealna situacija da reprezentativac BiH pomogne Plemićima – pišu Sportske novosti.

Ukoliko bi se realizovao transfer, za bh. reprezentativca bio ovo bio povratak u Premijer ligu, s ozbirom da je seniorsku karijeru započeo u sarajevskom Olimpiku. U mlađim kategorijama je nosio dres FK Željezničar.

Najnovije

EU uvodi jedinstveni priključak za punjenje za sve pametne telefone

Evropski parlament (EP) odobrio je zakon prema kojem će do kraja 2024. biti obavezna upotreba USB-C priključaka za punjenje...