Pročitajte naredbu Tužilaštva o sprovođenju istrage o smrti Davida Dragičevića

Preporučujemo

Okružno javno tužilaštvo Banja Luka izdalo je Naredbu o sprovođenju istrage o smrti tragično nastradalog Davida Dragičevića.

Naredba se odnosi na istragu protiv više NN lica zbog sumnje da su napali Davida Dragičevića u Ulici Velibora Janjetovića u Banja Luci, te da je on prilikom bježanja od njih pao u rijeku ili da su ga gurnuli sa obale u pomenutu rijeku, prenose Nezavisne novine.

- -

“Dana 18.03. 2018. godine oko 04,00 čaca, u Banjaluci, u Ulici Velibora Janjetovića, kod broja 27, u neposrednoj blizini kuće vlasništvo Kurušić Miomira, bijesnim i histeričnim glasom napali oštećenog Dragičević Davida, upućujući mu prijetnje, te su i fizički napali na oštećenog, pa je oštećeni, usljed takvog napada i verbalnih prijetnji, plašeći se za svoj život, bježao od izvršilaca i pao niz strmu obalu rijeke Crkvene, visine oko 4,5 metra, u nabujalu rijeku Crkvenu, ili su ga izvršioci sa iste obale gurnuli u rijeku Crkvenu, da bi u kratkom vremenskom periodu nakon dospijeća u vodu, kod oštećenog nastupila smrt usljed utopljenja u vodi, a leš oštećenog je dana 24.03.2018. godine, pronađen u rijeci Crkvena u neposrednoj blizini ušća u rijeku Vrbas. Dakle, drugog lišili života”, navodi se naredbi Tužilaštva.

Kompletnu naredbu možete da pročitate u galeriji.

Najnovije

Veliki požar na brdu Žuč iznad Sarajeva: Zbog nepristupačnog terena vatrogasci pješke idu na požarište

Večeras je na brdu Žuč iznad Sarajeva došlo do velikog požara koji još uvijek nije ugašen, potvrđeno je za...