Prodaja ulaznica za utakmicu BiH – Austrija počinje 28. augusta, cijene 20, 30 i 40 KM

Preporučujemo

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine će za utakmicu s Austrijom pustiti u prodaju 10.000 ulaznica.

“Uzimajući u obzir ograničeni kapacitet zeničkog stadiona, kao i neophodne sigurnosne mjere, za ovu utakmicu u prodaji će biti 10.000 ulaznica, od čega 5.000 za tribinu zapad, 1.250 istok, 1.750 sjever i 2.000 jug”, saopšteno je iz N/FSBiH pred utakmicu Lige nacija 11. septembra na Bilinom polju.

- -

Kao i do sada, najskuplje su ulaznice za zapadnu tribinu i koštaju 40 KM, za istok 30 KM, sjever i jug 20 KM.

Na web-stranici Saveza je objavljeno da će 5.550 ulaznica prodavati u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije Centrotrans.

Iz bh. krovne fudbalske kuće su obavijestili navijače da jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice uz predočenje lične karte, a da je kupovina ulaznica maloljetnim osobama zabranjena. Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice na istom ili drugom prodajnom mjestu neće biti omogućena ponovna kupovina.

“Molimo naše vjerne navijače i prijatelje da se prilikom ulaska na stadion, striktno pridržavaju uputstva za korištenje označenog ulaza na tribinu, reda i sjedišta na određenom sektoru. Mjesta su jasno naznačena na ulaznici, te je neophodno da se to poštuje. NS/FS BiH je shodno važećim standardima FIFA/UEFA instalirao nove elektronske brojače sa elektronskim čitačima ulaznica na ulazima stadiona, te bi nepoštovanje navedenih uputstava moglo izazvati nepotrebnu gužvu i dodatne procedure prilikom ulaska na određenu tribinu”, saopšteno je iz N/FSBiH.

- -

Prodaja ulaznica počinje u utorak, 28. augusta 2018. godine u 9 sati.

Najnovije

Ne smiruju se reakcije na masakr u Gazi, svjedok kaže da su kamioni s hranom gazili ljude

Ne smiruju se reakcije na masakr u Gazi, svjedok kaže da su kamioni s hranom gazili ljude. Najmanje 112 Palestinaca...