- Advertisement -

Proljetne temperature na početku januara: Živa će pokazivati i do 18 stepeni

Preporučujemo

U Bosni i Hercegovini danas će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove s maglom i niskim oblacima, koja ponegdje može biti i dugotrajna.

Vjetar će biti slab do umjeren sjevernog smjera. Jutarnja temperatura od 1 do 7, na jugu do 12, a najviša dnevna od 12 do 18 stepeni.

U nedjelju će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Prije podne u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove može biti magle ili niskih oblaka. Jutarnja temperatura od 2 do 7, na jugu do 12, a najviša dnevna od 10 do 16, na jugu do 18 stepeni.

U ponedjeljak nas očekuje umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu do 11, a najviša dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stepeni.

I u utorak će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti i sunčanije očekuje se u sjeveroistočnim područjima. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, ponegdje u jugozapadnim područjima može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu do 11, a najviša dnevna od 10 do 18 stepeni.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Bivšem ukrajinskom predsjedniku zabranjen izlazak iz zemlje

Bivšem ukrajinskom predsjedniku Petru Porošenku dvaput je zabranjeno napustiti Ukrajinu kako bi učestvovao na sastanku tijela NATO saveza u...