Prvi trening Fitness ljeta 2018 privukao veliki broj zaljubljenika sporta

Preporučujemo

U prisustvu velikog broja zaljubljenika sporta i zdravih stilova života svih starosnih kategorija, na terenu Atletskog kluba „Sarajevo“ sinoć je zvanično počelo „Fitness ljeto 2018“.

U ime Općine Centar treningu je prisustvovala pomoćnica načelnika za obrazovanje, kulturu i sport Jasmina Fazlić.

Općina Centar u saradnji sa Udruženjem građana „Klub sporta Fit & Fun“ u periodu od 2. do 31. jula 2018. godine na terenu Atletskog kluba „Sarajevo“ na Koševu realizuje projekat pod nazivom „Fitness ljeto 2018“.Organizator projekta je pomenuto Udruženje uz finansijsku podršku Općine Centar, a cilj je potaknuti što više ljudi da uz podršku profesionalaca uživaju u kombinaciji fitnessa, prirode i zdravog načina života.

Projekat podrazumijeva besplatno vježbanje na otvorenom za sve građane dva puta sedmično i to ponedjeljkom i srijedom od 18 do 19 sati, a očekuje se učešće oko 500 ljubitelja fitnessa svih starosnih kategorija.

Projekat je već prvog dana privukao interesovanje velikog broja naših sugrađana svih starosnih kategorija koji su na svježem zraku i u prirodnom okruženju vježbali sa iskusnim trenerima fitnessa.

Pozivamo sve zainteresirane građane da budu dio dobre zabave, te potpuno besplatno učine nešto korisno za svoje zdravlje, saopćeno je iz Općine Centar.

Najnovije

Šef UN-a razočaran nakon propalog poziva na primirje u Gazi, ogorčen na Vijeće sigurnosti

Glavni sekretar UN-a Antonio Guterres izrazio je u nedjelju žaljenje zbog neuspjeha Vijeća sigurnosti UN-a da pozove na prekid...