PU Banjaluka objavila detalje o hapšenju osumnjičenog za ubistvo mladića

Preporučujemo

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, 03.12.2022. godine, identifikovali su i lišili slobode D.M. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je dana 02.12.2022. godine oko 19,40 časova počinio krivično djelo „Teško ubistvo“.

U toku je kriminalistička obrada navedenog lica.

Po nalogu postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka navedena osoba će nakon završene kriminalističke obrade i kompletiranja i dokumentovanja predmeta uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, saopćeno je iz PU Banjaluka.

Podsjetimo, ubistvo su snimile nadzorne kamere budući da je, za sada nepoznati muškarac pored Nestro pumpe nanosio više uboda nastradalom, a koji je zatim pobjegao. Po društvenim mrežama kruži i snimak brutalnog ubistva, ali ga nismo objavili jer je uznemirujući. Međutim, na snimci se vidi da je muškarac koji je nasmrt izbo mladića visok i u dvodijelnoj trenerci te nosi crvenu jaknu. Na videosnimci se vidi da je mladiću naneseno sedam ubodnih rana nožem dok leži na zemlji.

Najnovije

Australija uvodi petu dozu vakcine protiv Covida, upozoravaju na novi val u toku ove godine

Doza namijenjena za soj Omicron bit će dostupna za osobe starije od 18 godina koje nisu imale revakcinaciju ili...