Pucnjava u centru Beograda, ubijen muškarac

Preporučujemo

U pucnjavi koja se dogodila u Crnogorskoj ulici u Beogradu ubijen je muškarac (37). Nezvanično, ubijen Luka Radulović poznat po “slučaju bentli”.

Kako je ranije potvrdila portparolka Hitne pomoći Nada Macura za B92, pucnjava se dogodila u 01.22 sati u Crnogorskoj ulici broj 8. u blizini Brankovog mosta.

Pacijent je prebačen sa sa teškom traumom na reanimaciju u Urgentnom centru, međutim preminuo je u bolnici.

Kako se nezvanično saznaje, ubijen je Luka Radulović, koji je radio kao obezbjeđenje kluba “Nana”, a koji je u medijima poznat i kao jedan od trojice muškaraca iz “bentlija“, koji su u septembru prošle godine uhapšeni zbog presjecanja kolone predsjednika Srbije. Ubrzo nakon tog incidenta, uhapšeni su i određen im je pritvor, ali su 20 dana kasnije pušteni.

Protiv njih je kasnije podignuta i optužbnica. Kako javljaju srpski mediji, do pucnjave je došlo nakon rasprave, Radulović je teško ranjen, a preminuo je u bolnici. Za napadačem se i dalje traga, a prema nekim informacijama, on je imao pomagače, koji su se nakon pucnjave udaljili kolima. Beogradski mediji naveo da je do do pucnjave došlo zbog prodaje narkotika.

Najnovije

Ovo je mapa ruskih napada na Ukrajinu: Evo šta su sve Rusi zauzeli

Ilegalna i ničim izazvana invazija na Ukrajinu se nastavlja. Mapa ispod je najnovije obavještajne službe odbrane o situaciji u Ukrajini -...