Pucnjava u centru Beograda, ubijen muškarac

Preporučujemo

U pucnjavi koja se dogodila u Crnogorskoj ulici u Beogradu ubijen je muškarac (37). Nezvanično, ubijen Luka Radulović poznat po “slučaju bentli”.

Kako je ranije potvrdila portparolka Hitne pomoći Nada Macura za B92, pucnjava se dogodila u 01.22 sati u Crnogorskoj ulici broj 8. u blizini Brankovog mosta.

- -

Pacijent je prebačen sa sa teškom traumom na reanimaciju u Urgentnom centru, međutim preminuo je u bolnici.

Kako se nezvanično saznaje, ubijen je Luka Radulović, koji je radio kao obezbjeđenje kluba “Nana”, a koji je u medijima poznat i kao jedan od trojice muškaraca iz “bentlija“, koji su u septembru prošle godine uhapšeni zbog presjecanja kolone predsjednika Srbije. Ubrzo nakon tog incidenta, uhapšeni su i određen im je pritvor, ali su 20 dana kasnije pušteni.

Protiv njih je kasnije podignuta i optužbnica. Kako javljaju srpski mediji, do pucnjave je došlo nakon rasprave, Radulović je teško ranjen, a preminuo je u bolnici. Za napadačem se i dalje traga, a prema nekim informacijama, on je imao pomagače, koji su se nakon pucnjave udaljili kolima. Beogradski mediji naveo da je do do pucnjave došlo zbog prodaje narkotika.

Najnovije

Novi udarac Putinu: EU usvojila 14. paket sankcija protiv Rusije

Evropsko vijeće je danas usvojilo 14. paket ekonomskih i individualnih restriktivnih mjera kojima se zadaje dalji udarac Putinovom režimu...