Pucnjava u centru Niša, četvoro ranjenih

preporučujemo

Policajac i još tri osobe ranjene su noćas u pucnjavi ispred kafića u centru Niša, na Trgu kralja Milana.

Svi povređeni, među kojima je i napadač, zbrinuti su u Kliničkom centru, javlja RTS.

U Urgentnom centru Kliničkog centra, gdje se povrijeđeni nalaze, kažu da niko nije životno ugrožen, i da će policajac i radnik obezbjeđenja najvjerovatnije biti operisani.

Kako se navodi, Hitna pomoć dobila je u 2.50 časova poziv da zbrine policajca ranjenog u vatrenom obračunu, ali su po dolasku na Trg Kralja Milana dobili obavještenje da je on službenim kolima već odvezen u Urgentni centar a da je potrebno da zbrinu troje povrijeđenih pa su upućene dodatne dve ekipe.

Ekipe Hitne pomoći sa tri saniteta zbrinule su u naredna pola časa troje povrijeđenih koji su u svjesnom stanju dovezeni u Klinički centar u Nišu, navodi “Blic“.

“Jedan najteže povređeni imao više ustrelnih rana po telu. On je pogođen sa tri hica u grudi kao i u obe noge. Drugi ranjeni je imao ustrelnu ranu kolena desne noge, a treći jednu manju povredu od rikošeta ili ogrebotinu na desnoj podlaktici. Svima su previjene rane i u svesnom stanju su prevezeni u Klinički centar u Nišu”, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Kako navodi RTS, napadač je najprije pucao na obezbjeđenje kafića a posluhe toga i na policiju koja je brzo intervenisala.

Prema navodima očevidaca, napadač je izašao iz automobila sa zadnjeg sjedišta i na samom ulazu kafića otvorio vatru

Oni navode da je radnik obezbjeđenja ranjen pošto je odgurnuo napadača i tada je pogođen u ruku. Napadač je potom ranio policajca prilikom bjesktva.

“Niške vesti“ navode da je centar grada bio blokiran.

Najnovije

Glava na ‘panju’ ne brani BiH, Bošnjaci trebaju lidere koji neće narodu samo bildati mišiće

BiH je suočena sa puzajućom okupacijom. U tome trenutno prednjači velikosrpski nacionalizam otjelotvoren u predsjedniku susjedne Srbije Aleksandru Vučiću...