- Advertisement -

Raskol u SNS-u, Vučić ljut: Evo vi ste pametni, uzmite sada, pa vodite stranku

Preporučujemo

Premijerka Srbije Ana Brnabić prokomentarisala je za TV Prva rezultate referenduma koji je održan u nedelju i rekla da “da teško da postoji stvar koja je važnija”.

Govoreći o manjoj izlaznosti, ona je istakla da građane to nije interesovalo u tolikoj mjeri, jer je usko stručna tema i dodala da većina građana i nije znala kako su se ranije birale sudije, prenosi Blic.

Premijerka je navela da je zadovoljna izlaznošću, kao i rezultatom, ali je objasnila da predsjednik Aleksandar Vučić nije zadovoljan rezultatom.

– On nije vikao kao što se pojavilo u medijima, bio je potpuno miran. Zadovoljan je što smo uspjeli da izguramo ovakvu važnu reformu, ali nije zadovoljan rezultatma, odnosno time što je značajan dio iz naše stranke glasao ‘ne’ i pozivao da se glasa za ‘ne’. Napustio je prostorije stranke i rekao: ‘Evo vi ste pametni, uzmite sada, pa vodite stranku’ i otišao je čovjek – navela je ona i istakla da Vučić odbija da se kandiduje za predsjednika SNS-a.

Pročitajte:  Vučić: Za Srbiju EU strateški cilj
- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Vučić: Najžešći pritisci po pitanju Kosova, imamo velike probleme

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nalazimo u specifičnoj situaciji po pitanju svih dešavanja na i...